ترشی کیوی
نوشته شده توسط : پرهام بيات

مواد لازم:

کیوی                                یک کیلو

گلابی                                3 عدد

سیب                                3 عدد

پرتقال                               3 عدد

قیسی                              200 گرم

شکر قهوه ای                      50 گرم

رنده پوست لیموترش             1 قاشق غذاخوری

پودر دارچین                        1 قاشق غذاخوری

پودر هل                               یک قاشق مرباخوری

پودر جوز هندی                    1 قاشق چایخوری

سرکه                               به میزان لازم

نمک                                 به میزان لازم

 

ترشی کیوی را به هفت - هشت روش میتوان تهیه کرد که در اینجا دو روش که تقریبا مشابه هم هستند آموزش داده میشود.

روش اول: کیویها را پوست میگیریم و حبه ای خرد میکنیم طوری که خیلی ریز نباشد.

گلابی و سیب را با پوست خرد میکنیم تا ماندگاری آنها بیشتر باشد و له نشوند.

پرتقال را فیله میکنیم.

قشنگی این ترشی به این است که مواد آن درشت باشند و له نشوند.

کیوی و پرتقال و سیب و گلابی را با هم مخلوط میکنیم.

در مورد قیسی میتوانیم ریز خرد کنیم و حدود 50 گرم آن را داخل ترشی بریزیم و بقیه آن را داخل حدود نیم لیتر سرکه خیس میکنیم به مدت 2 - 3 ساعت بماند بعد داخل مخلوط کن میریزیم و مخلوط میکنیم سپس به مدت 5 - 10 دقیقه با همان سرکه میجوشانیم. اگر سرکه ترش باشد میتوانیم نصف لیوان آب اضافه کرده و بعد بجوشانیم.

مخلوط سرکه و قیسی را هم به مواد اضافه میکنیم.

بقیه مواد را هم اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم.

شکر قهوه ای طعم دهنده است و در دو رنگ تیره تر و کم رنگ تر در بازار موجود است که هیچ فرقی ندارد و همان طعم را داراست.

میتوانیم شکر قهوه ای را هم داخل سرکه و قیسی بجوشانیم و به این طریق به مواد اضافه کنیم.

مواد را کامل با هم مخلوط میکنیم و داخل شیشه مناسب میریزیم.

 

روش دوم :

یک کیلو کیوی را له میکنیم و با سرکه و نمک و شکر قهوه ای میجوشانیم و بقیه میوه ها را هم اضافه میکنیم. و به جای پودر هل و پودر دارچین از هل درسته و چوب دارچین درسته اضافه میکنیم.

این ترشیهای کیوی باید به مدت یک هفته داخل یخچال بماند تا آماده خوردن باشد.

برای تهیه ترشی آلبالو به روش زیر عمل میکنیم:

آلبالوی تازه یا خشک را میشوییم و سپس روی پارچه خشک میکنیم و سپس با سرکه خیس میکنیم و داخل شیشه میریزیم.

به نسبت هر یک کیلوگرم آلبالو، 150 گرم شکر را داخل تابه کارامل میکنیم و به سرکه اضافه میکنیم و به مدت 10 دقیقه میگذاریم بماند تا گلوله نشود و وقتی داغ است روی آلبالو میریزیم و برای هر یک کیلو آلبالو ده عدد فلفل درسته اضافه میکنیم.

میتوانیم به جای شکر کارامل شده از شیره خرما یا انگور اضافه کنیم.




:: موضوعات مرتبط: انواع ترشي , ,
:: بازدید از این مطلب : 1614
|
امتیاز مطلب : 74
|
تعداد امتیازدهندگان : 19
|
مجموع امتیاز : 19
تاریخ انتشار : 28 تير 1389 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: